diumenge, 2 de maig del 2010

JORNADA "ESCOLA INCLUSIVA"

El passat dijous 29 d'abril es va celebrar al Centre Cultural Puig d'en Valls la jornada "Escola Inclusiva" organitzat pel Servei d'Atenció a la Diversitat de la DG d'Innovació i Formació del Professorat de la Conselleria d'Educació i Cultura.
Els dos objectius principals eren:
1.Donar a conèixer experiències que els centres educatius de les Illes Balears duen a terme per afavorir una atenció educativa des de la perspectiva d’escola inclusiva.
2. Facilitar als centres educatius un temps i un espai on reflexionar sobre la pràctica docent i els models organitzatius que faciliten l’atenció a la diversitat de tot l’alumnat.
La jornada va comptar amb una gran participació de professionals del món de l'educació.
La ponència inaugural va ser a càrrec del Dr. Joan Jordi Muntaner, Catedràtic de Didàctica i Organització Escolar de la UIB, amb el títol "Educació Inclusiva, un repte per a la millora de l'escola". Al llarg del dia vam poder escoltar diferents experiències de centres, tant de primària com de secundària, vinguts de Menorca, Mallorca i també d'Eivissa.
De Mallorca
De Menorca
-IES J. Miquel i Guàrdia d'Alaior
D'Eivissa
-CP Santa Gertrudis
Durant la jornada també vam poder veure diferents pòsters explicant experiències concretes en altres centres educatius de les illes. Per exemple aquí teniu el del CEIP Torres de Balàfia de l'illa d''Eivissa.


Clicant sobre el nom dels centres podeu accedir a la presentació de les diferents experiències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada