dimarts, 4 de maig del 2010

ACTE DE RECONEIXEMENT AL VOLUNTARIAT LINGÜÍSTIC DELS IES D'EIVISSA I FORMENTERA

Avui a la seu de la UIB d'Evissa ha tingut lloc l'acte de reconeixement per part del Servei d'Ensenyament del Català a la tasca dels voluntaris lingüístics dels instituts d'Eivissa. Hi han assistit alumnes dels IES sa Colomina, sa Blanca Dona, Isidor Macabich, Quartó de Portmany i Xarc. Cada any són més els instituts que s'afegeixen a aquest tipus d'experiències tan enriquidores per a l'alumnat.
Durant l'acte els alumnes han recitat poemes i alguns alumnes nouvinguts ens han explicat com es la seva aula d'acollida i com se senten a l'institut. Fins i tot, dues voluntàries ens han recitat un poema en xinès que els havia ensenyat la seva companya xinesa, que ens n'ha llegit la traducció en català, mostrant-nos una bona pràctica d'interculturalitat.
Els participants han rebut un obsequi com a reconeixement i han esmorzat tots junts. En acabar l'acte, els organitzadors han visitat els voluntaris lingüístics de l'IES Marc Ferrer de Formentera i els voluntaris d'Eivissa han realitzat amb el professorat acompanyant una visita per Dalt Vila.
Des d'aquí els felicitam a tots i els animam a seguir amb aquesta bona pràctica que fa que els joves nouvinguts aprenguin català i fomenta la convivència intercultural entre tots els alumnes.
Aquí teniu unes imatges d'aquest acte.

La premsa també en fa ressò:
Última hora Ibiza y Formentera: "Colaboración desinteresada en catalán":
http://ultimahora.es/ibiza/noticia/noticias/local
/colaboracion-desinteresada-en-catalan.html

Diario de Ibiza: "Un plan lingüístico que hace amigos":
http://www.diariodeibiza.es/pitiuses-balears/2010/05/05/plan-linguistico-amigos/408155.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada