dimecres, 9 de desembre del 2009

Novetats editorials

Llenguajoc (Publicacions de l'Abadia de Montserrat, octubre 2009) és un llibre d’exercicis amb solucionari. És una eina útil i complementària per millorar la competència lingüística de l’alumnat en el procés d’aprenentatge del català. Treballa l’expressió i la comprensió orals, l’expressió escrita i la comprensió lectora. Té com a objectius adquirir, ampliar i consolidar el lèxic, la semàntica i les estructures gramaticals i verbals de la llengua catalana. Gràcies a la tipologia diversa dels exercicis (sopes de lletres, encreuats, autodefinits, tests, endevinalles, jocs de lògica...) i a la seva classificació en tres nivells de dificultat, va adreçat a un alumnat ampli: cicle superior de primària, secundària, batxillerat, incorporació tardana, escoles d’adults, escoles d’idiomes, aules d’autoaprenentatge... Inclou un CD amb tots els exercicis en format pdf.
En l'elaboració del Llenguajoc ha predominat un criteri bàsic: el joc. Com a recurs didàctic el joc és excel·lent perquè facilita i ajuda a mantenir una actitud més positiva davant la tasca de l'aprenentatge.

Educaula és el primer segell de Grup 62 dedicat exclusivament als llibres de l’àmbit educatiu: edicions comentades, clàssics recomanats, diccionaris, manuals i llibres dirigits específicament a alumnes i professors. Neix amb l’objectiu d’aglutinar les diferents col·leccions que fins ara publicaven els diferents segells del grup i crear-ne de noves des d’un nou entorn pensat específicament per al món de l’educació. Llibre Obert és una col·lecció d'obres clàssiques i contemporànies, presentades en adaptacions de qualitat per qui s'inicia en l'aprenentatge en català o qui té dificultats de comprensió lectora.Hi trobareu títols tan variats com La casa sota la sorra de Joaquim Carbó, Pedra de tartera de Maria Barbal, Els tres mosqueters o Frankestein.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada