dissabte, 7 de febrer del 2009

Els alumnes nouvinguts de secundària de Vila visiten les institucions

Els alumnes nouvinguts dels IES sa Blanca Dona i Isidor Macabich van visitar el passat dia 2 de febrer l'ajuntament de Vila, on van ser rebuts per l'alcaldessa, Lourdes Costa, i la regidora de Normalització lingüística, Mariví Mengual. També visitaren el Consell insular d'Eivissa, on el president, Xico Tarrés, els va dirigir unes paraules i la dinamitzadora lingüística, Meritxell Rius, els va fer una visita guiada per l'edifici, explicant-los el funcionament d'aquesta institució.

El dia 6 de febrer van ser els alumnes dels IES sa Colomina i Santa Maria els que, a pesar de la pluja, van realitzar la visita. A l'Ajuntament els va rebre el tècnic de Normalització lingüística, Carles Torres, que a la sala de plens de Can Botino va atendre totes les preguntes que els alumnes s'havien preparat i els explicà com funciona aquesta institució. A continuació, visitaren el claustre i van rebre informació de les activitats que organitza l'ajuntament per a joves (Eivissa Underground). Se'ls explicà que era el CIJAE i el Casal de joves.
A continuació, i encara sota l'amenaça de pluja, visitaren el Consell Insular, on el conseller d'Educació i Cultura, Marià Torres, els rebé i els va fer la visita guiada per tots els departaments de l'edifici.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada