dissabte, 7 de febrer de 2009

Dani Alves, exemple per als nouvinguts


Dani Alves vol que la gent li parli en català

El lateral del Barça, exemple per als nouvinguts

Ja es veu que Dani Alves és gran, molt gran, dins del camp. Però ara també demostra ser una gran persona en afirmar que demana a la gent que quan es dirigeixin a ell ho facin en la llengua del país que l’acull. El brasiler reconeix que ‘no li ha costat’ adaptar-se a la vida barcelonina i revela que ja se sent ‘com un català més’.

Explica també que li agradaria tenir un professor particular de català. Acaba afirmant que s’atrevirà a parlar català més endavant.

Tot això ho hem descobert en una interessant entrevista al diari 'Sport',on el lateral del FC Barcelona, Dani Alves, ens explica que ‘no li ha costat’ adaptar-se a la vida barcelonina i revela que ja se sent ‘com un català més’. Però encara vol anar més enllà i l'ex del Sevilla reconeix que demana a la gent que li parli en català i anuncia que ‘pràcticament’ ja l'entén. També afirma que més endavant s'animarà a parlar-lo. De moment, admet que encara no té un professor particular de català per la complexitat de la seva vida professional que el porta a viatjar sovint i que li dificulta mantenir un horari. Això sí, reconeix que fa pràctiques per la seva banda ja que ‘sempre que pot’ mira les notícies en català i, fins i tot, s'atreveix a llegir algun diari en la nostra llengua.

Sense dubte això és un exemple a seguir per molta immigració sud-americana que de ben segur segueix el Barça i coneix en Dani Alves. Ell mateix afirma: ‘La meva obligació és adaptar-me a la cultura del lloc en el qual visc’.

Cap comentari:

Publica un comentari