diumenge, 7 de desembre del 2008

Quarta edició del disc de “la marató”

TV3 dedica el programa La Marató 2008 a recollir fons per lluitar contra les malalties mentals greus. El diumenge 7 de desembre surt a la venda una nova edició del disc de “La Marató”.

El CD incorpora moltes novetats. Per primera vegada hi apareix una cançó col·lectiva. Es tracta de “Here comes the sun”, una composició del “beatle” George Harrison que, sota el títol adaptat de “Ja surt el sol”, és interpretada per tots els artistes que participen en el disc.
Una segona novetat és una cançó inèdita, “Només amb força”, feta expressament per al disc. Un tema escrit i interpretat per Arianna Puello i Flavio Rodríguez en clau de rap/hip-hop. També descobrirem artistes com els Estopa, Manolo Escobar o Lolita cantant per primera vegada en català.

La proposta musical camina en el mateix sentit que les edicions anteriors, versionar en català cançons d’estils tan diferents com diferents són els seus intèrprets. Com a temàtiques de fons, valors com la solidaritat, el sentiment, la incertesa i la superació davant del patiment.

Aquí teniu el vídeo-karaoke de la cançó col·lectiva "Ja surt el sol":

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada