dimarts, 4 d’octubre del 2011

COMIAT EQUIP ESADI (PAIRE)

Els companys i companyes de l'equip ESADI (PAIRE) ens fan arribar aquesta informació:

Companys/es dels centres d'Eivissa, 

Us volem fer saber que el passat divendres 30 de setembre ens van comunicar que la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats ha decidit suprimir l'equip ESADI del programa PAIRE.
Com ja sabeu aquest equip portava 3 anys assessorant el professorat i els equips directius principalment en matèria d'acollida i interculturalitat. Així com també hem atès les famílies nouvingudes a l'oficina d'escolarització i hem fet un seguiment per assegurar-nos que l'alumnat tenia una bona integració al centre i l'entorn.
Durant aquest temps hem contribuït a la integració només a les Pitiüses, de més de 600 alumnes i les seues famílies a la nostra societat, i milers a nivell de Balears.
No volem acomiadar-nos sense agrair la feina de tots els centres, els equips directius, els claustres i els centenars de professors/es que treballen perquè hi hagi una bona acollida de l'AIT. També ha estat un plaer haver col·laborat i haver-nos coordinat amb altres equips ( ESEL i ESAIT que també han estat eliminats, Escolarització, CEP, EAP, EOEP, Serveis Socials, Ajuntaments, Consell, Mediadors Interculturals i Sanitaris, OFIM...), a més dels companys que han treballat durant els cursos passats al PAIRE. 
Aquest bon acolliment ha afavorit una ràpida i òptima adaptació dels alumnes al ritme dels seus companys/es i d'aquesta manera s'ha pretès aconseguir millorar l'èxit escolar dins d'una Escola Inclusiva.
Esperem que la nostra feina us hagi estat útil i ens agradaria que la llavor que hem sembrat hagi arrelat als vostres centres i pugui seguir donant els seus fruits a través de la vostra pràctica diària, a pesar de la supressió del nostre equip. Segur que així serà.
També podeu seguir consultant el bloc: www.caire-ef.blogspot.com que vam crear i el manteníem voluntàriament per millorar el nostre servei.
Que tingueu un bon curs malgrat les dificultats actuals, gràcies. 
Atentament,
ESADI Eivissa i Formentera

Ens han fet saber que si teniu alguna necessitat relacionada amb la feina que fèiem no dubteu a enviar un full de demanda que teniu a les Carpetes d'Acollida al n. de fax: 971 17 75 33.
Telèfon 971 78 47 44 / 971 17 65 00
http://dgoifp.caib.es

Si entreu a l'enllaç podreu veure la notícia a un diari de Menorca:
http://www.menorca.info/menorca/450075/psoe/critica/eliminacion/programa/refuerzo/escolar

3 comentaris:

  1. Dolors Matilló (Assessora de Llengua i Cohesió Social -LIC) a les escoles de Salt.5 d’octubre del 2011, a les 22:14

    A les tutores de les aules d'acollida de les escoles de Salt ens sap moltíssim greu la supressió del servei. Us trobarem molt a faltar. Us encoratgem a continuar fent aquesta feina tan ben feta... sigui on sigui.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Acabo de descobrir-vos i ara veig que ja no publiqueu. Quina pena :)
    Igualment el vostre blog em sembla un espai molt útil i interessant per a mi.
    Gràcies!

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina