A Eivissa són típics el cuinat i el flaó. Aquí en teniu una imatge i la recepta:
Podeu trobar més informació a l'
La Cynthia i la Mariela Sànchez, alumnes paraguaianes de l'aula d'acollida de l'IES Isidor Macabich, ens van explicar que el plat típic per aquestes dates al Paraguai són les Chipas i la Cynthia ens va escriure la recepta. Aquí us la deixem:
CHIPAS
Menjar típic de Paraguai (Setmana Santa, també es pren per esmorzar amb el cocido o mate)
Ingredients:
- Midó
- Farina de dacsa o blat de moro
- Ous
- Formatge
- Llet
- Sal
- Oli
- Anís
- Mantega
Preparació:
1-Es posa la farina, la mantega i el midó en un bol i es mescla.
2-A la mescla es posa llet salada i es remena.
3-S’afegeixen els ous, el formatge, l’oli i l'anís i es remena fins que es forma una massa.
4-S’amassa bé i es fan formes rodones.
5-Es posa al forn fins que estiguin daurades.Que vagi de gust! Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada