dimecres, 8 de desembre del 2010

EL 9 DE DESEMBRE, DIA DE LA MÚSICA EN CATALÀ

Una iniciativa de les xarxes socials anima a celebrar el Dia de la Música en Català al Facebook. La crida passa per planificar una acció multitudinària tan quotidiana com és compartir un enllaç multimèdia de música en català. Una iniciativa a la qual ens volem sumar des d'aquí i us animem a triar una cançó dels nostres músics i cantants.
La campanya, proposada des del perfil Descobreix la nova música en català, està prevista per al proper 9 de desembre. En concret, es convida a compartir la cançó en la nostra llengua que a cadascú més li agradi.
Així, es poden compartir enllaços diversos com ara clips del Goear, vídeos del Youtube o enllaços de l'Spotify, entre d’altres possibilitats. Qualsevol manera és bona per tal de demostrar la vitalitat de la nostra música.

Aquesta és la nostra tria nadalenca: Videoclip-Karaoke del tema Ara és Nadal que va editar LEXU'S per recaptar fons per l'ONG andorrana, Infants del Món.
http://www.youtube.com/watch?v=QbamvSFKnO4

http://dotsub.com/view/94803f34-e485-4227-b5b9-d80908850030
Lletra de la cançó:
Ara comença un dia més, el món s’aixeca i badalla el Sol que mandrosament il·lumina la vida un cop més.
La neu ja pinta cada carrer i el vent gelat fa enrogir les cares de tota la gent, no tens cap pressa i els vas somrient.
Deixat sorprendre a un nou demà, pensa que ara és el moment d’estar amb tot el que ahir vas deixar oblidat.
Ara és Nadal i al teu costat el temps camina sense pressa i a cada instant ja pots cantar que ara ja és Nadal, que és el teu Nadal.
Treu-te les boires que durant l’any et van encorsetant i no et deixen veure el dia clar, ara és hora de tornar a començar. Deixat sorprendre a un nou demà, pensa que ara és el moment d’estar amb tot el que ahir vas deixar oblidat.
Ara és Nadal i al teu costat el temps camina sense pressa i a cada instant ja pots cantar que ara ja és Nadal, que és el teu Nadal. Ara ja és Nadal, ara ja és Nadal (…)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada