dijous, 7 d’octubre del 2010

"D'aquíd'allà" ofereix una nit temàtica sobre l'Equador

Durant el mes d'octubre, el 33 oferirà tot tipus d'espais (documentals, cinema, magazins culturals, programes d'entrevistes...) amb continguts relacionats amb l'Equador i la comunitat equatoriana. Els programes mostraran el país sud-americà des de mirades ben diferents, amb produccions fetes des de Catalunya i des de l'Equador, per poder gaudir d'una visió àmplia de la realitat d'aquesta terra.
Aquest dijous, el 33 dedica una nit temàtica sobre l'Equador que ocuparà tota la franja de "prime time" de la nit i que inclourà les següents produccions:
"Catalans de l'Equador"
Un reportatge sobre històries de la vida quotidiana de cinc personatges anònims de la comunitat equatoriana a Catalunya: la Geny, el Rolando, la Rosi, el Jorge i l'Adriana. "Catalans de l'Equador" és el segon capítol de la sèrie "Catalans de…", de Mònica Bertran i Pau Raya, amb realització de Martí Alharilla i direcció de Josep Morell i Josep Serra. És una producció de Televisió de Catalunya en col·laboració amb La Quimera Editora Audiovisual.
"Este maldito país, los ecuatorianos"
Dirigit per Juan Martín Cueva, aquesta documental és un retrat de la riquesa històrica i cultural de l'Equador. Músics, agricultors, antropòlegs i pescadors fan una reflexió sobre la identitat equatoriana. Ser equatorià pot ser vist com una càrrega, com una maledicció, com un càstig o com un repte.
"Qué tan lejos"
Amb direcció i guió de Tania Hermida, aquesta pel·lícula narra la història d'Esperanza (Tania Martínez), una turista barcelonina, i Tristeza (Cecilia Vallejo), una estudiant equatoriana, que es coneixen en un autobús amb destí a Conca. En el trajecte per paratges poc coneguts de les muntanyes i la costa de l'Equador es troben una mica més a si mateixes. "Qué tan lejos" és una pel·lícula de carretera que retrata l'Equador des del punt de vista d'una equatoriana i una turista, amb lectures de la realitat equatoriana totalment diferents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada