diumenge, 17 d’octubre del 2010

CORRELLENGUA EIVISSA 2010


Un any més el Correllengua torna a Eivissa, ho fa ple d'activitats lúdico-esportives per reivindicar i fer palès que la nostra llengua és ben viva. Aquí teniu les activitats que l'associació Vuit d'Agost i els diferents IES de l'illa han preparat i que es duran a terme durant la pròxima setmana al centres educatius. També us esperam a la festa del dia 23.

Del 18 al 22 d'octubre
:
Per segon any es faran activitats lúdiques als instituts públics secundària. Aquestes són engrescadores, com ara gimcanes, concursos, confecció de cartells i murals, rebuda de la flama de la llengua, lectura del manifest, contacontes a càrrec de Carlos Berasategui, i concerts amb la participació de Projecte Mut i 4 de Copes en versió acústica.

Dissabte 23 d'octubre
:
Acte central al passeig de s’Alamera a la Ciutat d’Eivissa
17.00 Tallers Infantils.
18.00 Lliurament dels premis del bàsquet 3x3.
18.30 Actuació del pallasso Piruleto.
19.00 Cercavila.
19.30 Lectura del manifest.
19.45 Concert a càrrec de Rels, grup musical de rock d'Eivissa, i que recentment han tret nou disc al mercat "El món es crema".
21.15 Correfoc demostració cultural a favor de la llengua, a càrrec d’Es Mals Esperits, dimonis d’Eivissa i La Vella de Gràcia, Barri de Gràcia (Barcelona) com a grup convidat.
21.45 Concert a càrrec de Grollers de sa Factoria, grup folk-rock, de Santa Maria, Mallorca.

Si entrau als enllaços podreu veure vídeos musicals i saber què és un correfoc.
NO US HO PERDEU!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada