dimecres, 2 de juny de 2010

20a Escola d'Estiu sobre Interculturalitat. Fundació SER.GIUn dels efectes de la situació socioeconòmica actual ha estat l’augment de la insuficiència dels recursos per fer front a les dificultats socials que han aparegut (increment de l’atur, precarietat laboral, malestar emocional i de salut, manifestacions explícites de discursos excloents, etc.). Paral·lelament, s’han desenvolupat nous marcs polítics i legals que cal tenir presents a l’hora d’estructurar projectes i programar accions per millorar les situacions de les persones més vulnerables. Aquesta 20a edició de l’Escola d’Estiu serà un punt de trobada entre professionals i persones implicades en entitats socials per interpretar alguns fenòmens socials des de la perspectiva intercultural i per conèixer algunes experiències que volen donar resposta a les problemàtiques detectades.

SEMINARIS DE TREBALL del 5 al 9 de juliol, de 9.30 a 14 h

> REPERCUSSIONS DEL PROCÉS MIGRATORI EN LA SALUT EMOCIONAL I MENTAL DES D’UN ENFOCAMENT SOCIAL I COMUNITARI (del 6 al 9 de juliol)

> MILLOREM L’ÈXIT ESCOLAR: REFLEXIONS I EXPERIÈNCIES D’INTERVENCIÓ EDUCATIVA INCLUSIVA (del 5 al 9 de juliol)

> QUÈ S’HA FET I QUÈ PODEM FER PER MILLORAR L’OCUPACIÓ I L’ECONOMIA FAMILIAR? (del 6 al 9 de juliol)

> APLICACIÓ DEL MARC NORMATIU D’ESTRANGERIA ALS MUNICIPIS: EL PAPER DE LES ADMINISTRACIONS LOCALS I LES ENTITATS CIVILS (del 6 al 9 de juliol)

Dates: del 5 al 9 de juliol de 2010
Preu: 100€ (85€ col.legiats al ceesc i col.legi de pedagogs/ 50€ aturats fins un 20% de les places) A partir del 28 de juny el preu serà de 150€.
Lloc: Casa de Cultura – Girona
Durada dels seminaris: 20h

INSCRIPCIONS:
Fins una setmana abans de començar el seminari, sempre que quedin places.
- A través del web www.fundaciosergi.org
- A través del telèfon 972 21 30 50

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada