divendres, 7 de maig del 2010

Sí, sí, sí... Anem cap a Madrid!

A recollir el 2n premi de blocs de la categoria d'Assessorament i Formació del concurs de blocs IV PREMIO ESPIRAL EDUBLOGS 2010.
Volem agrair el suport i la bona feina del professorat que treballa amb alumnat nouvingut d'Evissa i Formentera i també dels companys de l'ESADI/ESAIT-Servei Educatiu de Mediació i dels professors del Projecte Espurn@ que tan bones propostes ens ofereixen.
Gràcies també als blocs educatius, especialment els d'acollida, que hem conegut a través de la xarxa, amb qui compartim recursos i bones pràctiques.
Però, sobretot, volem recordar tots els alumnes de les aules d'acollida que fan que ens il·lusioni intentar fer la nostra tasca cada dia millor, treballant per una educació intercultural i inclusiva, on tothom hi tengui cabuda.
En aquest enllaç podeu veure la resta de blocs guanyadors de totes les categories: http://edublogs10.ciberespiral.org/?p=5430

MOLTES GRÀCIES!

7 comentaris:

  1. Enhorabona pel ben merescut premi! M'adreço a vosaltres per donar a conèixer la revista d¡orientació acadèmica i professional per a joves Qestudio.cat (http://www.qestudio.cat)

    Ja fa 3 anys que Qestudio va ser creat de mans d'Educaweb.com i són molts els continguts que he donat a conèixer, ja que parlem de titulacions universitàries, cicles formatius, de la selectivitat, de tècniques d'estudi... i tot amb un llenguatge proper perquè l'adolescent entenguii el que li expliquem.

    Espero que us agradi i doneu a conèixer al vostre bloc. A més us informo que Educaweb ha concovat de nou la 3a edició del premi d'Orientació Acadèmica i Professional. Per més informació només heu d'anar als nostres webs: http://www.educaweb.com i http://www.qestudio.cat

    ResponElimina
  2. Felicitats per tanta feina ben feta! Us mereixeu aquest premi i molt més! Seguiu així! Us encoratjo per la vostra capacitat de treball i de feina ben feta!

    ResponElimina
  3. Aquest premi és un reconeixement a la vostra feina. Enhorabona!!! Continuarem seguint el vostre bloc ;)

    ResponElimina
  4. Us ho mereixeu. És un premi molt just. Moltes felicitats!!

    ResponElimina
  5. L'enhora bona de part de tot l'equip Espurn@ que celebra aquest reconeixement per tota la feina feta des de fa molt temps.

    Una abraçada i seguim caminant de la mà.

    Equip Espurn@

    ResponElimina
  6. Moltíssimes felicitats pel vostre merescut premi. Des de l'aula d'acollida ens n'alegrem de tot cor i ens omple d'orgull el vostre guardó.
    Una abraçada ben forta!
    Josep Gregori
    Tutor aula acollida IES la Serreta de Rubí, Vallès Occidental

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats!!!! Un premi merescudíssim!

    ResponElimina