dijous, 22 d’octubre del 2009

Quiosc. cat











Els propers dies 22, 23, 24 i 25 d'octubre es presentarà a s'Alamera, Eivissa, el QUIOSC.CAT, de la mà de l'APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català). Es volen promocionar a les Illes les revistes en català i fer especial difusió de les que s'hi editen, i consolidar un espai comunicacional català.
El QUIOSC.CAT, amb la gran mostra de revistes que presenta, n'afavoreix la promoció i difusió, i té la voluntat de ser una plataforma per a l'activitat cultural i lúdica amb publicacions destinades a tots els lectors de la societat.
El QUIOSC.CAT digital neix amb motiu de l’aposta de l’APPEC per les noves tecnologies. Amb la voluntat de donar un nou impuls a les seves publicacions a través de la digitalització. l’APPEC ha decidit posar a disposició del seu públic un nou canal de distribució, difusió i subscripció.
A més, gràcies a la signatura d'un conveni entre l'APPEC ( Associació de Publicacions Periòdiques en Català) i l'Institut d'Estudis Eivissencs, poden oferir als seus socis i sòcies la possibilitat de subscriure's durant un any, de manera gratuïta, a tres publicacions del quiosc digital QUIOSC.CAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada