dissabte, 19 de setembre del 2009

Projecte Espurn@

El curs passat a través d'aquest bloc vàrem donar a conèixer propostes i recursos educatius interessants per a les aules d'acollida impulsats pel Projecte Espurn@.
Enguany el projecte, arrenca amb més força i il·lusió que mai. Espurn@ és hores d'ara una gran i potent xarxa educativa catalana, integrada bàsicament per ensenyants i alumnes, que està contribuint significativament a la millora educativa de l'ensenyament.
La seva intenció és continuar creixent junts, i un dels objectius d'enguany és arribar a tots els alumnes, més enllà de les aules d'acollida, les aules obertes, els agrupaments flexibles i altres.
La programació regular de les activitats dels portals (Klaustre, Kampus, Kalidoscopi i Kitxalla) s'iniciarà el dilluns 28 de setembre, però ara ja podeu veure la programació temàtica de tot el curs setmana per setmana amb l'objectiu que pugui ser útil per a una millor programació. Amb tot, ja anireu trobant noves propostes i recursos.
Per acabar, tres novetats més: l'impuls de les activitats i propostes d'acollida amb l'estrena de la base de dades de recursos LIC, l'aposta pel microblogging (Twitter) i una proposta interessant (2x1) de materials digitals per donar suport a les aules que s'inicien en la implementació de les TAC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada