dimecres, 10 de juny del 2009

Colònies lingüístiques










Finalment, des de la Direcció General de Política Lingüística s'organitzen diverses colònies lingüístiques a Mallorca, Menorca i Eivissa. Vos enviam la informació de què disposam per si trobau interessant fer-la arribar als vostres alumnes.

El telèfon de contacte és el 628 13 15 33 (Pepa Caparrós Forteza, Fundació Esplai).

Sembla que els alumnes interessats han de telefonar directament a les oficines de la FEI, on se'ls donarà un codi per anotar al full d'inscripció. Aquest full i els documents s’hauran d’entregar a la reunió de pares que es farà el dia 24 de juliol a les 20:00h., lloc a determinar.

EIVISSA
Dates: del 03 al 07 d’agost – del 10 al 14 d’agost
Lloc: campament Cala des Jondal, (Eivissa)
Places: 30

Vos recomanam que, si estau interessats que hi participin alumnes del vostre centre o en teniu que hi volen assistir, telefoneu a la persona de contacte perquè algun responsable de la Fundació Esplai es desplaci al vostre institut per informar-vos o bé per informar els pares. D’altra manera i tenint en compte que els principals destinataris són els alumnes nouvinguts, dubtam que la majoria dels pares assisteixen a les reunions convocades, si no s’hi fa alguna actuació específica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada