divendres, 20 de febrer del 2009

Projecte Espurna

El projecte Espurn@ és un projecte promogut pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, l'ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona i iEARN Pangea.

Un dels objectius del projecte és ajudar a l'assoliment de les competències bàsiques i la integració de dos col.lectius d'alumnat: els alumnes de les Aules Obertes i els alumnes de les Aules d'Acollida. Per aconseguir aquest objectiu, disposa de diversos portals realitzats utilitzant la plataforma moodle i que es van construint amb la col.laboració del professorat i dels membres de l'equip Espurn@. Aquests portals,que proporcionen un recull de recursos tant per a l'alumnat com per al professorat basats en les noves tecnologies, són: Kampus (Aules Obertes), Kalidoscopi (Aules d'Acollida de Secundària), Kitxalla (Aules d'Acollida de Primària) i Klaustre (Professorat).

Cada setmana canvien els continguts dels portals. Tot seguit us presentam alguns dels continguts d'aquesta setmana que us poden interessar:

KALIDOSCOPI:

El Karaoke del Manel



Exercici T'hi apuntes?
Per obtenir la lletra de la cançó clica Aquí .

Kalidoscopi té un nou col·laborador. Es tracta de L'Aula d'Acollida de l'IES la Serreta, de Rubí, que cada setmana enviarà una nova proposta de treball sobre notícies d'actualitat: aquesta setmana és sobre la noia sevillana assassinada i llençada al riu Guadalquivir.

KLAUSTRE:

Recursos top: World Names Profiler és una eina web que en introduir un cognom, permet situar en tants per cent el número de població sobre un mapamundi: a nivell de països, comarques, ciutats. Una eina molt vàlida per reflexionar sobre la nostra condició de nòmades permanents en aquest 'petit planeta'.

Això només és una petita mostra de tot el que hi podeu trobar. Us animau a formar part del projecte i a fer-hi les vostres aportacions?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada