dimarts, 5 de juliol del 2011

Lletres per a Tothom

La Direcció General per a la Immigració, l'Obra Social "la Caixa" i la Federació d'Associacions Culturals i Educatives de Persones Adultes (FACEPA) de Catalunya promouen "Lletres per a tothom": un programa  que té per màxim objectiu promoure l'alfabetització en català de persones adultes d'origen estranger, un programa per a l'alfabetització de les persones immigrades que manifesten dificultats d'expressió escrita i comprensió lectora.
"Lletres per tothom" també ha creat per primera vegada un currículum d'aprenentatge del català adaptat a les necessitats formatives d'aquests alumnes, que inclou l'elaboració de materials pedagògics i la formació del professorat i del voluntariat.
Amb el suport de l'Obra Social "la Caixa" i la Federació d'Associacions Culturals i Educatives de Persones Adultes (FACEPA), s'ha elaborat una Maleta pedagògica amb recursos  per a les persones formadores. Un material que consta del següent:
      
  
Vegeu, com a mostra, les Fitxes de vocabulari bàsic que s'hi inclouen:

1 comentari:

  1. Gràcies per aquests links. Són molt útil. Algunes vegades em trobo persones amb necessitats d'alfabetització als meus cursos i em faltava material :)

    ResponElimina