diumenge, 5 de juny del 2011

Acte lliurament V Premis Espiral Edublogs 2011

Molts dels blocs premiats en aquesta cinquena edició dels Premis Espiral Edublogs són blocs relacionats amb l'Atenció a la Diversitat (Recursos per a l'educació especial, Aula Oberta IES Sant Pere i Sant Pau) i l'acollida de l'alumnat nouvingut (El Cuc. Aula d'Acollida). Des d'aquí els donam l'enhorabona.
Felicitam també la professora eivissenca Carme Ribas, professora d'anglès del l'IES Quercus de Sant Joan de Vilatorrada, pel 3r Premi  aconseguit a la categoria de blocs d'alumnes d'ESO: Quercus in a Digital World.

En aquest acte es presentà i lliurà als assistents el llibre "Experiencias educativas en las aulas del siglo XXI -Innovación con TIC", una publicació monogràfica, coordinada per Espiral, Educació i Tecnologia i editada per la Fundación Telefónica, en la qual Espiral i Educared han volgut recollir 94 experiències educatives innovadores, de la mà de 112 professionals del món de l'educació, que han acceptat el repte d'explicar-nos les seves vivències en primera persona.Es tracta, per tant, d'un llibre viu, amb un pròleg de Jordi Adell, lluny de teories utòpiques, proper, basat en la realitat quotidiana de les aules que, sense dubte, aporta idees i trenca tòpics i pors en el moment d'animar-se a integrar les tecnologies a la pràctica docent.

Vídeos de la presentació i el lliurament de premis:
http://mediateca.fundacion.telefonica.com/visor.asp?e7549-a14922  
 (Intervencions dels premiats)
http://mediateca.fundacion.telefonica.com/visor.asp?e7549-a14920
(Presentació llibre, Diego Sobrino)
http://mediateca.fundacion.telefonica.com/visor.asp?e7549-a14921  
(Presentació llibre, José Hernàndez)
http://mediateca.fundacion.telefonica.com/visor.asp?e7549-a14917  
(Inauguració i acte sencer) 

1 comentari:

  1. Una amiga "virtual" et vol felicitar pel teu article!
    Ha estat un plaer conèixer-te i parlar .

    Moltes gràcies pel teu suport!

    ResponElimina