diumenge, 1 de maig del 2011

Conferència: La Secció Filològica: un centenari que mira al futur, a càrrec d'Isidor Marí


L’Institut d’Estudis Eivissencs, entitat adscrita a l’Institut d’Estudis Catalans, oferirà el proper dimarts 3 de maig, a les 19 hores, la conferència La Secció Filològica: un centenari que mira al futur, a càrrec del Sr. Isidor Marí, president de la Secció Filològica de l’IEC.
Aquesta conferència s’inscriu en les celebracions 2011, l’any de la paraula viva, una de les convocatòries destacades entre els actes commemoratius del centenari d’aquesta secció de l’Institut d’Estudis Catalans, amb les quals es vol reconèixer l’aportació dels seus primers membres a la normalització i la consolidació de la llengua catalana al llarg del segle XX i reafirmar la plena vigència del català en tots els àmbits del coneixement.
La Secció Filològica, juntament amb la Institució de les Lletres Catalanes, convoquen tota la societat (mitjans de comunicació, escriptors i professionals de la paraula, docents, entitats culturals, el món empresarial i tots els usuaris de la llengua) a promoure al llarg d’aquest any tot tipus d’iniciatives que contribueixin a descobrir, compartir, exercitar i celebrar la vitalitat, la creativitat expressiva i el dinamisme innovador de la llengua catalana.
Quan: dimarts 3 de maig, a les 19 hores
On: Sala de Cultura "Sa Nostra"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada