dijous, 3 de març del 2011

[M] TV Mallorca educatiu

[M] Ràdio i Televisió de Mallorca elabora, entre d’altres, tota una sèrie de programes de caire educatiu que ha posat a disposició de la Conselleria d’Educació i Cultura. Us destaquem els següents:

CONTES DEL MÓN
L'espai mostra cada setmana un conte popular provinent d'altres cultures, que serà presentat per un resident estranger de la mateixa nacionalitat.

MESCLAT
Una programa sobre les distintes comunitats d’immigrants que viuen a Mallorca. Coneixerem la seva forma de vida, gastronomia, cultura i costums a través d’alguns membres d’aquestes comunitats.


TOTS SOM EMIGRANTS
Una mirada al fenomen de la immigració amb l’aportació de testimonis, d’experts i de les organitzacions i institucions que a les Illes Balears s’encarreguen de vetllar per la convivència i la integració. Fins no fa molt va ser la nostra societat la que emigrà per cercar esperança. És fonamental que recuperem la memòria perquè abans o després tots som emigrants.
http://www.rtvmallorca.cat/#tv/programes/cercap/123


CONTANT RONDALLETES
Una posada al dia de les rondalles clàssiques, amb narració i cançons originals i adaptades per Joan Bibiloni. 12 contes amb una curosa adaptació sonora i animació visual apta per a tota la família, i amb música per cantar.
http://www.rtvmallorca.cat/#tv/programes/cercap/147

1 comentari:

  1. "M" de...MÓN,de...MERAVELLA,de ...MALLORCA :)))
    Hola !
    Som l'AA "Artquímia" de Sant Vicenç dels Horts i us seguim sempre de ben a prop perquè feu difusió de materials i recursos molt interessants.
    Avui ha estat una grata sorpresa trobar tota aquesta informació perquè nosaltres estem fent un projecte que hem batejat amb el nom d'"Equipatges singulars, equipatges universals"
    amb la intenció de treballar el fet migratori des d'una multiplicitat de mirades ( tant a nivell intergeneracional com des del punt de vista dels qui marxen,dels qui es queden i dels qui reben ).Estem a l'inici del projecte i ens anirà molt bé el material que heu penjat avui.
    Gràcies !!!!

    ResponElimina