dilluns, 7 de febrer del 2011

Una biblioteca digital de llibres infantils, multilingüe i gratuïta

La International Children's Digital Library es dirigeix a totes aquelles famílies que viuen fora dels seus països d'origen i no poden tenir accés a llibres infantils en la seva llengua materna.
http://es.childrenslibrary.org/index.shtml
Accedir a la literatura infantil de qualsevol país i de manera gratuïta és molt més fàcil gràcies a la International Children's Digital Library, un projecte de la Fundació ICDL.
L'objectiu és que famílies que viuen fora dels seus països d'origen tinguin accés lliure i gratuït a llibres infantils en la seva llengua materna i, d'aquesta manera, mantinguin les arrels amb les seves cultures i la puguin transmetre als seus fills. Un dels principis fonamentals de la fundació és que, independentment d'on visquin els nens i les seves famílies, mereixen tenir accés a la seva cultura, així com també a la cultura d'allà on es troben.
La missió de la Fundació ICDL és construir una col·lecció de llibres, amb títols clàssics i també contemporanis, representatius de tot el món. En última instància, la fundació aspira a tenir representacions de totes les cultures i totes les llengües, perquè tothom pugui conèixer i apreciar la riquesa de la literatura infantil de la comunitat mundial.
Molt útil també per al professorat per treballar la interculturalitat. (Informació extreta de Linguamón)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada