dissabte, 12 de desembre del 2009

Un petit diccionari per a una gran llengua















dBalears
regala, des de dia 29 de novembre i durant cinc diumenges, cinc diccionaris de butxaca bilingües amb el català com a llengua comuna: català-búlgar, català-romanès, català-wòlof, català-xinès i català-àrab.
En cada volum trobarem un total de 25.000 entrades, amb exemples d'ús i frases fetes per comunicar-nos de manera satisfactòria en qualsevol situació, i 40.000 accepcions. També contenen pronunciacions figurades en els cinc idiomes. Així mateix, inclou un vocabulari específic de gastronomia, molt apropiat per menjar bé.

Aquesta col·lecció de diccionaris s'afegeix a la col·lecció La volta al món a través del conte.
El conte és part de la nostra essència humana i és un tret comú a totes les cultures, per molt llunyanes que siguin i per moltes diferències amb la nostra que hi poguem veure en un principi.
dBalears
regala la col·lecció Relats infantils. A través de 16 contes il·lustrats podrem viatjar arreu del món a bord de fantàstiques històries de guerrers, prínceps i donzelles, dracs i dimonis, que formen part de diferents cultures: alemanya, amaziga anglesa, àrab, búlgara, castellana, francesa, guaraní, ioruba, italiana, mandarina, brasilera, quítxua i romanesa.

Tots els relats inclouen el text en català i en l'idioma original de cada conte. Així, aquesta és una oportunitat per als que vulguin familiaritzar-se en primer terme amb algunes de les llengües del món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada