divendres, 20 de novembre del 2009

Coneix els teus drets!



















Clica en aquest enllaç per conèixer aquests drets:
http://www.coneixelsteusdrets.cat/home_drets_3.html

El 1998 UNICEF pensà com divulgar els drets de la infància de forma creativa i divertida, i demanà a creadors i directors de tot el món que fessin curts animats de 30 segons sobre algun dels drets de la Convenció. Des de llavors, més de 70 estudis de 32 països han realizat animacions per aquest projecte. Aquí en teniu una mostra:
http://www.youtube.com/watch?v=nnfumgs-3t4

El Portal Kampus del Projecte Espurn@ ha preparat aquesta fitxa per treballar a classe amb els alumnes i reflexionar sobre els drets dels nens. Us la podeu descarregar en aquest enllaç:
http://www.box.net/shared/iing9hnzfb

Els anomenats "nens invisibles" no tenen partida de naixement, no consten en cap registre oficial i, per tant, són víctimes fàcils de tota mena d'abusos. Es calcula que n'hi ha més de cinquanta milions a tot el planeta.
http://www.3cat24.cat/video/1640939

This is me
(Aquest sóc jo) és el títol del tercer llargmetratge produït pels nens i joves d'Orson the Kid, Escola de Cine per a nens de Madrid. L'estrena serà el 20 de novembre de 2009 a la seu de l'ONU a Ginebra, data de celebració del 50è aniversari de la Declaració dels Drets del Nen (1959) i el 20è aniversari de la Convenció que ratifica aquests drets (1989). Es tracta d'una superproducció on todes les activitats -guió, disseny de la producció, interpretació, direcció i muntatge- és a càrrec de nois pertanyents als cinc continents, entre ells l'estudiant eivissenc de l'IES Santa Maria, Aniano Costa.
Aquí teniu el tràiler de la pel·lícula:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada